top of page

Thema kinderfeestje, wat kies jij?

Je hebt zoveel leuke thema's voor je kinderfeestje dat je bijna niet kunt kiezen!

Ik heb een verzameling gemaakt op leeftijdscategorie, in deze blog alles voor meiden van 5 & 6 jaar. Afhankelijk van wat je leuk vindt kun je het zo gek maken als je wilt. Elk thema kun je met simpele leuke ideeën opzetten maar als je van groots aanpakken houdt (lees: American style) kun je natuurlijk ook voor het complete pakket gaan met snoeptafel, ballonnenboog, photobooth, outfits, etc.


Prinsessenfeestje

Dek de tafel met roze accessoires, je kan van alles voor een mooi gedekte tafel in thema vinden tegenwoordig. Meri Meri heeft hele mooie spullen voor je feestje en op de site van partydeco vindt je ook leuke versiering. Ga je voor een ballonnenboog en snoeptafel of voor een tafel gedekt met schattige roze bordjes, bestek en servetten?

Zeemeerminnenfeestje

Vindt je het leuk om zelf te knutselen? Maak dan zelf schelpen slingers en lekkere hapjes in het thema van de zee! Je kan het zo gek maken met versiering als je zelf wilt. Ook leuk om met de kinderen iets te knutselen in het thema of doe een verkleedsessie in zeemeerminnenstijl.

Frozen-kinderfeestje

Een al heel lang populair thema voor kinderfeestjes, Frozen. Online kun je van alles vinden voor dit thema, jurken, spelletjes, uitdeelcadeautjes, kroontjes, etc. Maak/versier bijvoorbeeld zelf kroontjes met de kinderen of ga cupcakes versieren in Frozen stijl.


Shimmer en Shine kinderfeestje

Hoe cool is het om Shimmer & Shine in te huren voor je feestje?! Of laat de kinderen een armband met strass stenen maken van wc rolletjes. Dek de tafel in 1001 nacht stijl met fluwelen kussens en gouden accessoires.

Unicorn party

Bij lightinthebox koop je een geweldige Unicorn jurk voor 25 euro! Geweldig toch voor je dochter om zo de andere kindjes te ontvangen? Doe spelletjes zoals Wat is je Unicorn naam? Ring gooien of maak een photobooth voor de kinderen. Wil je goodiebags uitdelen? maak zelf leuke goodiebags met unicorns erop!

Poppentheater

Op de site theater fantast kun je leuke shows boeken, ze hebben verschillende thema's waar je uit kan kiezen en kunnen zelf bij je thuis komen.Schmink feestje

Verzamel plaatjes met schmink ideeën in een thema of juist verschillende soorten en tover de kindjes om tot prinses of een lief hertje.

Sieraden maken

Sieraden maken is altijd leuk om te doen, zet bakjes met kralen en benodigdheden op tafel, misschien wat plaatjes of voorbeelden als inspiratie en maak met de kinderen een ketting of armband. Als deze af zijn kun je de sieraden in een leuk zakje doen met wat lekkers en heb je meteen een goodiebag.


Laat je me weten wat jij gekozen hebt voor thema? Ik benieuwd naar je foto's!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page