top of page

Veelgestelde vragen:

Voor welke gelegenheden is het knutselpakket bedoeld?
Little Fox Party Box wil graag originele verjaardagsfeestjes aanbieden. De knutselpakketten kunnen echter ook natuurlijk zonder speciale gelegenheid besteld worden. Gaan de kinderen een namiddag bij oma en opa of komt er een vriendje spelen, laat hen gezellig zeepjes maken, een tas versieren of iets anders maken. Kies voor een abonnement of doe gewoonweg iemand een knutselpakket cadeau.
Dankzij de handige handleiding hoef je hier geen ervaring voor te hebben. Doe je dit liever niet zelf, dan kan je dit zeker ook uitbesteden aan een enthousiaste oppas. Laat deze dan zeker de website op voorhand bekijken. 

Voor welke leeftijd zijn de knutselpakketten geschikt?

Op de website zul je zien dat de verschillende knutselpakketten een richtleeftijd hebben, dit is een richtlijn. Uiteraard kun je zelf beslissen voor welke leeftijd de verschillende knutselpakketten gebruikt kunnen worden. 

Ouders vragen zich soms af of een kind van 11 jaar niet te oud is voor een feestje van Little Fox Party Box. Hierop zeg ik volmondig "nee". Iedereen vindt het toch leuk om te knutselen?!

Wat zit er in een knutselpakket?

De knutselpakketten bevatten alle benodigdheden die perfect passen in het thema van het pakket. Op die manier gaat elk kind naar huis met een mooi en duurzaam aandenken. Je kunt ook voor de uitdeelcadeautjes of de extra uit te breiden set kiezen.

Bij een bestelling vanaf 4 pakketten krijg je er gratis servetten, rietjes en cadeau zakjes bij.

Indien je voor een van de uitdeelcadeautjes kiest zal elk kind ook met een cadeautje naar huis gaan. Aan jou de keuze! 
Alles wat zich in de knutselpakketten bevindt (van penselen tot potjes verf en flesjes), mag je houden!

 

Hoe gebruiksvriendelijk is het knutselpakket?

Zodra ik je bestelling ontvangen heb, ontvang je een bevestigingsmail met eventueel een aantal korte vragen ter aanvulling, zodat ik het knutselpakket kan personaliseren. Na enkele dagen staat de box voor je klaar, ik doe mijn best dit binnen 1 a 2 dagen klaar te hebben staan voor verzending.
In het knutselpakket vindt je alles voor een geslaagd kinderfeestje: een instructie blad met uitleg en al het materiaal dat je nodig hebt.(eventueel aan te vullen met extra's zoals een tafelkleed, schort of gepersonaliseerde items)
Het enige wat je hoeft te doen, is het feestje in goede banen leiden en het materiaal klaar te zetten.

Gepersonaliseerde uitnodigingen kun je extra bestellen voor je kinderfeestje. Ook dit maakt het je gemakkelijk. Bovendien zijn de gasten dan al een beetje opgewarmd voor ze aankomen en zullen zij al benieuwd zijn naar het thema.

Als je de kinderen achteraf niet met lege handen naar huis wilt laten gaan, kun je kiezen voor de verschillende kant en klare traktaties/uitdeelcadeautjes. 
Ik heb er ook voor gezorgd dat het opruimwerk na het feestje tot een minimum beperkt zal zijn.

Dat je al het materiaal achteraf mag houden, maakt de knutselpakketten van Little fox party box nog gebruiksvriendelijker.

Met vragen kun je bij mij terecht.

Laat het feestje beginnen!

Bestel je feest knutselpakket online

 

Hoe kies ik het juiste knutselpakket voor mijn kinderfeestje?

Onze knutselpakketten zijn ingedeeld in thema’s. Misschien is je kind gek op hondjes of beauty en is de keuze snel gemaakt.

Als je kind geen uitgesproken interesse heeft in een bepaald thema, kijk dan zeker eens bij de verschillende pakketten. 

Of neem een abonnement en laat je verrassen.

 

Hoe lang zijn kinderen met een knutselpakket bezig?

Dit varieert van 1,5 tot 2 uur. Houd er rekening mee dat niet alle kinderen even snel werken. Het is handig om iets achter de hand te hebben voor kinderen die wat sneller zijn. Je kunt bijvoorbeeld een plek maken waar de kinderen lekker even kunnen zitten met een spelletje, kleurplaat of een boekje.

 

Voor hoeveel kinderen is een knutselpakket geschikt?

Aangezien ik merk dat vaak meer kinderen worden uitgenodigd voor een kinderfeestje heb ik de knutselpakketten uitgebreid naar feestjes met 4, 6, 8 of 10 kinderen. De knutselpakketten zijn ook los beschikbaar voor 1 of 2 kinderen.   
Liever meer pakketten voor je feestje? Dit is geen probleem

De pakketten kunnen ook gerust voor meer dan 10 kinderen aangekocht worden. Bestel bijvoorbeeld 2 x 6 pakketten.
Heb je vragen hierover? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met mij op dan help ik je graag. 

 

Hoeveel kost een knutselpakket?

In de Webshop kun je de prijzen per knutselpakket/ per hoeveel kinderen vinden. 

Wat zijn de verzendkosten?

De knutselpakketten worden verstuurd via DPD, indien mogelijk per brievenbuspost en anders per pakket.

Hiervoor betaal je binnen Nederland €4,50/€6,50

Hoe lang op voorhand moet ik knutselpakket voor mijn kinderfeestje bestellen?

Zodra je bestelling mij heeft bereikt, ontvang je een bevestigingsmail van de bestelling. Hierna zal ik direct aan de slag gaan met je bestelling. (reken hiervoor op 2 a 3 werkdagen)

Eventueel bij gepersonaliseerde producten kan ik contact met je opnemen voor enkele vragen. Let op: Soms komt dit mailtje bij je ongewenste berichten terecht.  


Daarna wordt het pakket aangemeld bij DPD, PostNL of DHL. In mijn ervaring zie ik dat de pakketten meestal 1-2 werkdagen later reeds op bestemming zijn. 

Als je gepersonaliseerde artikelen wilt bestellen raad ik aan de bestelling enkele weken op voorhand te doen. 

Ben je echter een late beslisser en heb je maar enkele dagen over voor de start van je kinderfeestje, aarzel dan niet om mij te contacteren. Afhankelijk van de drukte kan ik je misschien toch nog last-minute uit de nood helpen! 

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier.                     

littlefoxpartybox.nl
bottom of page