top of page

Barbie kinderfeestje

Come on Barbie let's go party!


Jaren geleden liet Barbie kinderhartjes al een stuk sneller kloppen. Tegenwoordig is daar niets aan veranderd. Vooral meiden zijn nog steeds helemaal dol op de iconische Barbiepop. Wanneer jouw kleine meid weer een jaartje ouder wordt, kan deze pop dan ook zorgen voor een onvergetelijke verjaardag.

Met behulp van het Barbie kinderfeestje pakket kun je ervoor zorgen dat jouw Barbie kinderfeestje tot in de puntjes geregeld is.

Het organiseren van een Barbie kinderfeestje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, met dit pakket haal je alles in huis voor een geslaagd feest! Aangezien meisjes meestal fan zijn van de pop, kun je kiezen voor spelletjes die zij het leukst vinden. Wat dacht je van het knutselen van een bedel armband helemaal in Barbie stijl? Zonnebrillen versieren met strasstenen of nagels versieren met Barbie nagelstickers.

Daarna kun je de kinderen op zoek laten gaan naar poppen die in het huis verstopt zijn. Met de gevonden poppen kunnen ze een toneelstukje opvoeren dat ze helemaal zelf mogen bedenken. Ook kun je ervoor kiezen om stoelendans te doen op de muziek uit bekende Barbie films. Sluit af met hun favoriete Barbie film en roze popcorn!


Het eerste onderdeel van het Barbie kinderfeestje is natuurlijk de uitnodigingen in stijl, je ontvangt bij dit pakket uitnodigingen in Barbie stijl die uitgedeeld kunnen worden aan alle gasten.

Het volgende onderdeel dat zeker niet overgeslagen mag worden is de versiering. Met behulp van de decoratie in het pakket kan een normale ruimte namelijk al heel snel veranderd worden in een paradijs voor Barbie fans. Tafelkleed, servetten, rietjes, bekertjes, ballonnen, uitdeel zakjes, enz. sluiten aan bij het thema.

Zo eten en drinken de kinderen tijdens de verjaardag zeker in de stijl van Barbie. Vul de uitdeel zakjes met een leuke of lekkere goodie om mee naar huis te nemen.

In dit pakket zit ook een speciale Barbie tutu voor de jarige zodat ze de gasten kan ontvangen in stijl.

Kortom met dit pakket heb je alle benodigdheden in huis en kan het Barbie kinderfeestje gaan beginnen!


Wanneer je leuke hapjes uit wilt delen die passen bij het thema, is vooral de kleur erg belangrijk. Roze is namelijk een kleur die perfect past bij de Barbie verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor koekjes, cupcakes of ijs met roze glazuur/ spikkels of andere eetbare decoratie. Ook in de taart kun je deze kleur verwerken. Een ontwerp waarbij de taart de jurk van een Barbiepop vormt in een roze kleur is een gegarandeerd succes. Verder kun je nog andere hapjes op tafel zetten die qua kleur redelijk aansluiten bij het roze, zoals aardbeien en watermeloen. Er is zelfs roze slagroom te koop, dus dat maakt het nog makkelijker om iets in Barbie stijl te creëren. Als laatste is het ook mogelijk om snoepjes, popcorn of suikerspinnen in de roze uitdeel zakjes uit te delen om de verjaardag compleet te maken.


Have fun!

xxx Danielle

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page