top of page

Kinderfeestje Zeemeerminnen

Bijgewerkt op: 22 feb. 2023

Een populair kinderfeestje is het thuisfeestje in het zeemeerminnen thema.

Een superleuk kinderfeestje pakket waarbij de kinderen een zeemeerminnenstaart popcorn/snoep bakje knutselen, bingo spelen, gekleurd zand maken, een zeemeerminnen tattoo kunnen nemen en je de tafel helemaal in stijl kunt aankleden.


Een erg leuk thema om helemaal mee los te gaan, hoe je dat kan doen? Bestel het zeemeerminnen pakket en ik geef je hieronder tips voor de aankleding en zelf maak ideeën voor je feest.

Zeemeermin feest thema

Het kinderfeestje is helemaal in het zeemeerminnen thema, van de activiteiten tot de uitnodigingen en decoraties. In het pakket zit alles wat je nodig hebt.


Uitnodigingen voor je feest

Bij het pakket ontvang je digitaal uitnodigingen in het thema, het enige wat je hoeft te doen is printen en uitknippen. Eventueel kun je ze nog versieren met glitter.

Versiering van de feestruimte

Verander je woonkamer of tuin in een vrolijke onderwaterwereld.

Hang bijvoorbeeld een stuk glitter stof aan de muur, hang er in dezelfde kleuren ballonnen bij.

Voor de tafel aankleding vind je bijna alles in het pakket wat ik heb samengesteld, tafelkleed, bordjes, servetten, bekers, rietjes, cadeau zakjes, caketoppers, je hoeft het alleen maar neer te zetten. Simpel toch?

Ook leuk is zelf een slinger maken, ik heb alvast wat voorbereiding gedaan want als je het zeemeerminnen pakket van Little fox party box koopt ontvang je een printable voor een schelpenslinger. Dat is dus super simpel.

Deze kan je natuurlijk ook de jarige laten maken om alvast in de feeststemming te komen.

Zeemeerminnen Slinger

Deze leuke DIY-slinger duurt niet lang om te maken en past perfect bij het zeemeerminnenfeest!


Wat je nodig hebt: Printable voor schelpenslinger (ontvang je digitaal als je het pakket besteld) Iriserend (parelmoer glans) cellofaan cadeaupapier Lint Schaar Lijm (bij voorkeur een Pritt-stick) TapeBegin met het downloaden afdrukbare schelpen en bedek ze allemaal met lijm voordat je iets uitknipt.

Neem vervolgens iriserend (parelmoer glans) cellofaan cadeaupapier en plak dit erop.

Knip vervolgens zoveel schelpen uit als je nodig hebt. We raden aan om de schelpen ongeveer 15 cm uit elkaar op de slinger te plaatsen, dus houd hier rekening mee wanneer je uitrekent hoeveel je nodig hebt voor de maat slinger die je wilt maken.

Als je je schelpen hebt uitgeknipt, zouden ze er ongeveer zo uit moeten zien als op de foto! En nu hoef je alleen nog maar je schelpenslinger in elkaar te zetten. Neem een ​​lang stuk lint en begin op je schelpen te plakken (ongeveer 15 cm uit elkaar). Je kunt dit doen met lijm, maar het zal veiliger zijn met tape. Zorg ervoor dat de tape aan de achterkant van de schelp is geplakt, zodat deze niet zichtbaar is.

En daar heb je het!! Je DIY zeemeermin feestslinger is af! Maak zoveel slingers als je nodig hebt om je locatie te versieren en mix en match de zeemeermin feestartikelen om de rest van je feest op te zetten.


Zeemeerminnen popcorn/snoep houder

Ook leuk om mee naar huis te nemen!

Wat je nodig hebt:

Printable voor Zeemeerminnen staart (ontvang je digitaal als je het pakket besteld) Markers, potloden, verfstiften, kleurpotloden, alles om mee te kleuren Schaar Plakband Popcorn of snoep


1 Kleur je zeemeerminnenstaart. Handig is om dit te doen voordat je deze uitknipt, zodat de kinderen de randen gemakkelijker kunnen kleuren. Als de staart ingekleurd is, knip je het uit.

2 Knip vervolgens de stippellijn op de staart in, aangegeven op de afbeelding hieronder.

3 Nu is het tijd om het in een kegel te vouwen. Voordat je dit doet, raad ik aan om wat tape bij de hand te hebben. Ik vind het de beste manier om de kegel te maken door het deel dat je zojuist hebt ingeknipt (met de stippellijn) onder de andere kant te vouwen. Krijg de gewenste vorm en pak dan je tape.

4 Plak eerst de onderkant van de kegel vast, aan de achterkant van de staart. Plak vervolgens de zijkanten vast. Ik heb maar 1 stuk tape aan de zijkant gebruikt.

5 Knip ten slotte het overtollige materiaal van de bovenkant van de kegel af en vouw wat tape over de naad.

Je bent klaar! Je zeemeerminnen staart is klaar om gevuld te worden met popcorn of snoep!


Zeemeerminnen kroon

Met deze afdrukbare kronen wordt jij de prins en prinsessen van de zee!

Download de kronen, print, versier en knip op maat, gebruik ze voor je zeemeermin verjaardagsfeestje. (printable ontvang je digitaal als je het pakket besteld)
Deze activiteit is op zichzelf al geweldig, maar het is ook een super leuk om te maken tijdens je zeemeermin-verjaardagsfeestje. Ik houd ervan om knutselwerkjes toe te voegen aan verjaardagsfeestjes en meteen leuk om mee naar huis te nemen. Om deze zeemeermin kroon samen te stellen, knipt je elke kroon uit, meet het hoofd van het kind en plakt of niet je de stukken aan elkaar. Super simpel!

Vergeet niet om een ​​foto te maken van alle mooie kronen! Het is zo leuk om alle variaties bij elkaar te zien in een collage.


Zeemeerminnen Toverpotjes


Met een potje, zout en krijt maak je deze toverpotjes. (Je ontvangt alle benodigdheden in het Zeemeerminnen pakket.)

Werkwijze: strooi op een vel A4 papier zout. Ga hier door met krijt in je lievelingskleuren en je hebt gekleurd zout! Vul je potje laagje voor laagje met verschillende kleuren voor een mooi effect.


Ik hoop dat ik je enthousiast over dit pakket gemaakt heb, en ben benieuwd naar je creaties!


 

Groetjes Danielle

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page