Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgen of gewoon een leuke knutselmiddag, waar je zelf ook van kunt genieten? Dat kan!

Wij helpen je daar graag bij, Little fox party box maakt de leukste creatieve knutselpakketten voor kinderfeestjes thuis of op locatie. Ook zijn de knutselpakketten zeer goed geschikt om thuis lekker te knutselen met je kind of het hele gezin! 

Neem een kijkje in het assortiment knutselpakketten, bestel je knutselpakket en ontvang alles voor een kant-en-klaar knutselfeestje thuis.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is alles klaarzetten en in goede banen leiden. Dankzij de duidelijke instructies wordt dat een koud kunstje.

Elk knutselpakket is uniek en wordt handmatig samengesteld.

Er zijn verschillende kinderfeest thema's waar je uit kan kiezen en elk knutselpakket is uit te breiden met extra's zoals op maat gemaakte uitnodigingen, uitdeelsnoep, verjaardagsketting, taart, en nog veel meer!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de wensen te bespreken.

kinderfeestje little fox party box.jpg

Over Little fox party box 

voor de leukste kinderfeestjes thuis of op locatie 

Hoi! Ik ben Danielle, 35 jaar en sinds kort woon ik met mijn vriend en 2 hondjes in Zuidoostbeemster.

Ik vind het super leuk om kinderfeestjes en knutselpakketten voor kinderen te bedenken! Het is begonnen met een hobby en uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf Little fox party box.

Alle knutselpakketten worden met zorg samengesteld en elke box is uniek. 

Little fox party box is voor mij de plek waar ik kinderen kan laten genieten van hun eigen creativiteit en ouders kan helpen aan feestinspiratie.

Aan ideeën en inspiratie ontbreekt het me in ieder geval nooit! 

Ik hoop dat ik snel weer feestjes op locatie kan geven, wie weet zie ik je snel bij ons voor een feestje of creatieve middag!  

Even voorstellen little fox party box