top of page

Knutselpakket pastel

Ik heb weer een leuk knutselpakket bedacht en samengesteld voor jullie!

Met dit pakket kun je 3 verschillende knutsels maken, van foamrubber maak je leuke figuren die je op het houten doosje kan bevestigen met een stokje, ook worden er stickers meegeleverd waarmee je het houten doosje kan versieren. Met het strijkkralen setje kun je een pastel Unicorn maken en met houten kralen, stenen en tassel maak je een schattige sleutelhanger. Alle materialen die je nodig hebt zitten in het pakket.

Knip uit het foamrubber figuren zoals blaadjes, vogels, bloemen, enz plak deze op de platte kant van het houten stokje en laat drogen.

Maak in het midden van het houten bakje een gaatje waar je het stokje in kan doen. (zet eventueel vast met een beetje lijm) Versier het houten doosje met de diverse stickers.

Van de houten kralen maak je een schattige sleutelhanger, rijg de grootste kraal aan het touw met het gekleurde platte kraaltje eronder, let nu een knoop in het touw. Zo zit de onderkant vast.

Nu rijg je de middelgrote kraal er boven en daarop het kleine houten kraaltje, vervolgens maak je de bovenkant ook vast met een knoopje.

De tassel kun je tussen de kraal en het knoopje wikkelen of knopen.

Teken oogjes en een mondje op de middelste kraal met een fineliner of pen. Bevestig aan de sleutelhanger of aan het organza zakje.
Let de strijkkralen op het plaatje met de afbeelding eronder, als dit helemaal gevuld is leg je het strijkpapier boven op het plaatje met strijkkralen. Maak met een strijkijzer cirkelende bewegingen over het strijkpapier. Na korte tijd zie je dat de kleur van de kralen plotseling veel duidelijker zijn door het strijkpapier, dan is het strijken klaar. Strijk niet te lang!

Je Unicorn plaatje kun je bewaren in het organza zakje!


Veel plezier met knutselen!


Groetjes Danielle


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page