top of page

Gratis herfstkleurplaten & Halloween aftelkalender: plezier voor het hele gezin!

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt koeler, je ziet weer pompoenen langs de weg.

Dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor wat herfstplezier!

Een geweldige manier om van het herfstseizoen te genieten, is door als gezin samen te kleuren. Iedereen zal dol zijn op de gratis printable herfstkleurplaten. Deze kleurplaten zijn perfect voor alle leeftijden, dus verzamel je kinderen, kleinkinderen of vrienden en bereid je voor om samen te genieten van het begin van de herfst. Om aan de slag te gaan, klik je hieronder op de knop. Hierdoor wordt je doorverwezen naar de website en kun je een kleurplaat kiezen. Zodra je de kleurplaten hebt, is het tijd om creatief te worden! Pak je favoriete kleurpotloden, stiften of kleurpotloden en gebruik de kleuren die je wilt - er zijn hier geen regels!
Zelf ben ik ook aan het kleuren gegaan, best een rustgevende en leuke activiteit, ook voor volwassenen!


Aftellen naar Halloween - gratis printable


Trick or Treat en Happy Halloween! Deze gratis printable 'aftellen naar Halloween' is een leuke manier om de dagen af ​​te tellen tot Halloween. Hieronder ook een lijst met leuke en opwindende manieren waarop jij en je gezin zich kunnen voorbereiden op Halloween. Van eenvoudige activiteiten zoals pompoenen snijden en marshmallows roosteren, er is hier voor elk wat wils. Dus laten we niet langer wachten en deze geweldige ideeën bekijken om in de geest van Halloween te komen!


Marshmallows roosteren en S'mores maken Er zijn maar weinig activiteiten die zo leuk en nostalgisch zijn als marshmallows roosteren en s'mores maken. Dit is een geweldige manier om het gezin bij elkaar te krijgen en te praten over de leuke herinneringen die jullie allemaal hebben aan deze geweldige vakantie. Als je er nog een tandje bij wilt zetten, kun je ook proberen om s'mores met Halloween-thema te maken door suikermaïs aan de mix toe te voegen! Bak pompoen vormige lekkernijen Wat een leuke manier om een ​​klasfeestje of andere feestelijke bijeenkomst op te fleuren. Je kunt zoete snacks een leuke draai geven door pompoen vormige lekkernijen te bakken. Koekjes kunnen worden versierd met sinaasappelglazuur en gegarneerd met suikerspin, hagelslag of rozijnen voor een gezondere optie. Je kunt ook uitsteekvormpjes op brownies gebruiken. Gebruik je fantasie om de overheerlijke brownies en koekjes te versieren. . Versier je huis Er zijn talloze manieren waarop je je huis kunt decoreren om in de geest van Halloween te komen. Je kunt buiten spinnenwebben, vleermuizen of grafstenen ophangen. Je kunt er ook je uitgesneden pompoenen of decoraties in plaatsen. Zorg ervoor dat je wat tijd vrijmaakt om je huis met je gezin in te richten. Ze zullen het heerlijk vinden om samen tijd door te brengen en zich klaar te maken voor Halloween! Ga op speurtocht Een andere manier om in de stemming te komen is door op speurtocht te gaan. Dit is een geweldig idee om het gezin bij elkaar te krijgen, en het is ook erg leuk! Je kunt proberen verschillende jachten op te zetten voor verschillende leeftijden en vaardigheden. Je kunt ook proberen een feest te organiseren waar iedereen op speurtocht gaat. Als je een feest geeft, kun je iedereen op themajacht laten gaan. Dit is een geweldige manier om iedereen met elkaar te laten communiceren en plezier te hebben. Pompoenen snijden Pompoenen zijn een klassiek onderdeel van Halloween. Ze kunnen worden gebruikt om decoraties te maken of zelfs als onderdeel van een leuke pompoen snijwedstrijd. Als je jongere kinderen hebt, kun je het gemakkelijker maken door met een kleine pompoen te beginnen en ze in teams te laten werken om hun ontwerpen te bedenken. Kies een Halloween-kostuum Het kiezen van je Halloween-kostuum voor jezelf kan een uitdaging zijn, maar misschien kun je een paar vormen met iemand en een thema kiezen. Bijvoorbeeld koekjesmonster of chocoladekoekje, een groot succes! Kleed je huisdier in een Halloween-kostuum Oh, wat houden we van onze huisdieren. Er zijn tegenwoordig zoveel kostuums om uit te kiezen.

Er is zoveel plezier te beleven, verkleden met je huisdier. Speel Halloween Bingo Bingo is altijd een leuk spel om met kinderen te spelen.


Maak schattige Mandarijn Lantaarn-traktaties Dit ambacht is een leuke, feestelijke en gemakkelijke manier om te versieren voor Halloween en ook nog eens gezond!Ga voor trick-or-treat Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar trick-or-treat is gemakkelijk een van de meest iconische dingen die je kunt doen tijdens het Halloween-seizoen! Dit is ook niet alleen voor kinderen. Er zijn tonnen volwassenen die elk jaar trick-or-treat gaan. Als je trick-or-treating gaat doen, kun je proberen een groep op te zetten met je familie of vrienden. Dit is een geweldige manier om in de geest van de dingen te komen en plezier te hebben met degenen die het dichtst bij je staan. Download de gratis printable Aftellen naar Halloween. Klik op de knop hieronder, print uit en het aftellen kan beginnen. Geniet van alle activiteiten in de aanloop naar Halloween. Mooie herinneringen om te maken!


Fijne Halloween!


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page