top of page

Retroprints maken van je kinderfeestje

Deze week heb ik super leuke retroprints laten maken bij de fotofabriek!

Misschien vraag je je af wat retroprints zijn? (ik wist dit niet direct) dit zijn foto's afgedrukt als polaroid foto's. Je hebt geen dure camera nodig om deze leuke kleine fotootjes te maken, je kan gewoon foto's van je telefoon of computer uploaden, super makkelijk.

Het leuke aan de retroprints van fotofabriek zijn echter dat je ze kan bewerken! Dus geen standaard witte polaroid met tekst maar keuze uit honderden achtergrond kleuren en thema's, decoratie, tekst opties, en nog veel meer.

Ik koos voor het feestje van Emma, die een Unicorn speurtocht feestje gaf, voor een glitter achtergrond maar je hebt zoveel verschillende keuzes!

Zo kun je ook kiezen voor een thema achtergrond in bloemen,dieren,eten, baby, verjaardag, enz. enz. Voor elke foto kun je een andere achtergrond kiezen.
Ook kun je super leuke clipart toevoegen,speciaal in het thema of wat je zelf leuk vindt.

(er zijn heel veel kinderfeestje thema's te vinden; eenhoorns, prinsessen & ridders, zeemeerminnen & piraten, maar ook thema's als zomer en huisdieren)


Het is echt heel erg leuk om te maken!

Binnen een dag kreeg ik mijn retroprints al thuis! Ik ben er helemaal blij mee en heb ze leuk met knijpertjes en lint opgehangen als slinger in de ruimte waar ik kinderfeestjes geef.

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt?!

Wil jij ook zulke gave retroprints maken? via deze link kom je op de webshop van fotofabriek, hier kun je ook een mooi fotoboek maken, foto's afdrukken, kaarten maken (leuk voor je feestje om uitnodigingen te maken:-), een tijdschrift! of een gepersonaliseerd cadeau. (leuk voor vaderdag)


Veel plezier met ontwerpen!

Ik ben benieuwd wat jij gemaakt hebt:-)

コメント


bottom of page