top of page

Maak er een mooi 2023 van!

Hopelijk ben je het nieuwe jaar goed begonnen, ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid toe voor het nieuwe jaar.


Het is tijd om je dromen waar te maken, nieuwe avonturen beleven, en doen wat jou echt blij maakt.

Ik wordt elke dag heel blij van mijn werk aan de webshop, dit maakt mij echt gelukkig. Twee jaar geleden begon ik zonder verwachtingen of doelen, ik wilde gewoon iets doen waar mijn hart lag en wat mijn passie is.

Dit kwam trouwens niet zo makkelijk op als dat het lijkt hoor, ik heb heel wat jaren 'gezocht' naar wat mijn passie nou eigenlijk was. Maar knutselen maakt mij super blij!

Daarnaast heb ik nog meer dingen waar ik gelukkig van wordt hoor; mijn hondjes en mijn vriend natuurlijk, ik kook graag, ben dol op lekker eten! ik houd van reizen, het liefst naar een tropisch paradijs, ik heb een liefde voor interieur, heerlijk om mijn huis in te richten met nieuwe accessoires en ik vind het heel gezellig om wijntjes te drinken met mijn vriendinnen:-)

Ik hoef me niet te vervelen dus...


Nu ben ik niet zo van de goede voornemens op 1 januari, goede voornemens kunnen het hele jaar toch?! Maar een doelen lijstje voor het nieuwe jaar vind ik wel leuk om te maken, zo daag ik mezelf ook een beetje uit. Ik heb een schattig boekje gekocht om wat ideeën in te schrijven, mijn doelen voor dit jaar voor de webshop zijn:


* Nieuwe pakketten online zetten

* Groeien

* Nieuw design voor de webshop

* Nieuwe knutselpakketten voor kinderfeestjes bedenken. (ik ben al met wat leuke dingen bezig!)

* Efficiënter werken

* Kinderen blij maken met hun pakketjes!
Verder moet ik er nog even over nadenken, maar doelen kun je het hele jaar toevoegen.


Wat zijn jouw doelen voor 2023?
12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page