top of page

Binnen no time een geweldige feesttafel voor je kinderfeestje!

Bijgewerkt op: 16 nov. 2021

Hoe gaaf is zo een perfect gestylde feesttafel op je kinderfeestje?! In Nederland zie je het nog niet zo heel veel, maar in Amerika zie je de meest geweldige feesttafels voorbij komen! Ik word altijd heel erg blij van zulke vrolijk en mooi gedekte tafels:-)

Het is helemaal niet zo moeilijk, met wat spullen die je al in huis hebt (denk aan etagères, bloempotjes, schaaltjes, etc.) een beetje creativiteit en mooie decoratie zoals bloemen, bordjes, bekertjes, servetten, bestek, ballonnen, tafelkleed en inspiratie van de foto's tover jij binnen no time jouw tafel om tot een geweldige feesttafel!

Ik heb een verzameling gemaakt van hele mooie gedekte tafels, laat je inspireren door de foto's in het thema die jij leuk vindt.

En mocht je er toch niet helemaal uit komen, ik help je graag!


Zoek je mooie versiering voor je feesttafel? Kijk eens bij Meri Meri, hier vind je de leukste bordjes, bekertje, servetten, slingers, etc. voor je feesttafel. Op Partydeco.nl kun je ook hele leuke versiering en gepersonaliseerde items bestellen voor je feestje. Hiepp heeft mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en gave slingers!Veel plezier met het samenstellen van jouw feesttafel!


Comments


bottom of page