top of page

Ben je blij met je bestelling?

Deel  je recensie en foto's van je feestje en maak kans op een leuke goodiebag! 

Hoera, je pakket is gearriveerd! 

Je bent klaar om je feestpakket te gebruiken en een geweldig feest te geven! 

Ik heb goed nieuws voor je; deel je foto’s met Little fox party box en maak kans op een super leuke goodiebag.

 

Stel je eens voor; je ontvangt een leuke goodiebag als je de winnaar bent van onze 'klantfoto's'-wedstrijd *

Ja, je leest het goed! Je profiteert niet alleen van een uniek feestpakket thuis, maar krijgt misschien ook een geweldige goodiebag als jouw foto de wedstrijd wint!

 

Hoe kun je meedoen?

Plaats een coole foto of video van je feest en voeg de hashtag #kinderfeestjelittlefoxpartybox toe

 

Waar kun je meedoen?

Op Facebook, Instagram of schrijf een recensie op de productpagina.

Als je deelneemt via Facebook, zorg er dan voor dat je je foto op de littlefoxpartybox-pagina plaatst. Helaas kunnen we geen berichten op je eigen tijdlijn accepteren.

 

Wat kun je doen als je geen gebruiker van sociale media bent?

Geen probleem, stuur je foto eenvoudig per e-mail naar littlefoxpartybox2021@gmail.com en ik zet hem voor je online.

 

Hoe kom je erachter of je gewonnen hebt?

Word gewoon fan van de Facebook of Instagram-pagina en je ontvangt updates over de uitslag van de wedstrijd.

facebook

Doe mee en win!

Glitterpaard

*Voorwaarden van de winactie

  • De wedstrijd begint altijd aan het begin van een kwartaal en eindigt drie maanden later aan het einde van het kwartaal. Inzendingen zijn mogelijk tot 23.59 uur van de laatste dag van het kwartaal. Een nieuw tijdsbestek voor de competitie begint met het daaropvolgende kwartaal. Foto's van dezelfde pakketten mogen niet in meerdere kwartalen (door dezelfde klant) worden aangeleverd.

  • De winnaar wordt bepaald door een willekeurige trekking nadat de competitie is afgelopen. De winnaar wordt bekend gemaakt via Sociaal media.

  • De winnaar moet binnen 7 dagen contact met ons opnemen via een reactie of privébericht op de Facebook-fanpagina "Littlefoxpartybox" of een e-mail sturen naar littlefoxpartybox2021@gmail.com. Als een winnaar tijdens deze periode geen contact met ons opneemt, wordt de overwinning ongeldig verklaard. 

  • De prijs is een goodiebag en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • Reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien

  • "Little fox party box" behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op elk moment te annuleren of de regels in de toekomst te wijzigen. Dit geldt in het bijzonder in het geval van overmacht of als de wedstrijd om andere organisatorische, technische of juridische redenen niet kan worden uitgevoerd of voortgezet. "Little fox party box" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verkeerde voorstelling van zaken in het kader van de wedstrijd.  Er bestaat geen recht op beroep. "Little fox party box"" verklaart hierbij dat Facebook en Instagram niet verantwoordelijk zijn voor eventuele claims van deelnemers aan de wedstrijd. De wedstrijd is op geen enkele wijze gerelateerd aan Facebook of Instagram en wordt niet gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook, Instagram.

bottom of page