top of page

Unicorn kinderfeest ideeën

Maak zelf de leukste Unicorn items voor je kinderfeestje!


Decoraties zijn een belangrijk onderdeel van elk feest of evenement. Je decoraties kunnen eenvoudig of uitgebreid zijn. Zorg ervoor dat ze overeenkomen met je thema en dat je je houdt aan het kleurenpalet dat je hebt geselecteerd. Ik voeg meestal decoraties toe op elke mogelijke manier. Je kunt decoraties ophangen, aan dingen vastmaken, stickers toevoegen om te verfraaien of op een andere manier die je maar wilt.

Ik ben verliefd op kleine vilten pom pom-ballen, je kunt zoveel leuke dingen doen met deze juweeltjes. Ik wilde dat er de illusie zou zijn dat het regenbogen of regenboogkleuren regende. Deze pom poms waren super makkelijk om mee te werken. Ik kocht de slinger kit die wordt geleverd met een naald en draad. Rijg ze gewoon en hang ze op! Dat is mijn soort decor. Bovendien kun je ze keer op keer hergebruiken!

Toen ik mijn eigen winkel had met kralen en sieraden had ik bergen kralen, alle soorten en maten, en ook nadat de winkel gesloten was had ik thuis nog een voorraadkast vol met alle kleuren kralen, maar wat ga je ermee doen?

Ik bedacht dat dit een geweldige manier zou zijn om deze kralen te gebruiken voor kinderfeestjes. Welk meisje wil er nou geen ketting, armband of ring maken? We hebben dit lieve RÅSKOG-karretje van IKEA gebruikt om alle kralenbenodigdheden in op te bergen. Het was een ander leuk decoratief element dat ook functioneel was. Ik denk altijd dat het een win-win is als ik iets decoratiefs + functioneels kan gebruiken om een ​​leuke look te creëren. De acryl gouden glitter "magic" letters werden gekocht bij een feestartikelenwinkel.

Ik heb geprobeerd een leuk hoekje te maken voor de kinderen om te gaan zitten en kralen.

Ik gebruikte 4 witte LACK-tafels van IKEA samen met een heleboel kussens en kussenslopen. Met speciaal textielfolie heb ik deze leuke kussens gemaakt. Ik heb in totaal 6 ontwerpen gemaakt.

Bekijk deze kleine meesterwerken. Hahaha, sieraden maken is een serieuze zaak mensen. Mijn lieve nichtje was ook erg trots op haar mooie ketting. Vertel het niet, maar de volwassenen hadden misschien net zoveel plezier met deze activiteit als de kinderen.

Ik heb deze schattige mini-piñata gemaakt, het was leuk om het hoofd/haar tot leven te zien komen in prachtige regenboog tule kleuren. Alle kinderen hadden de beste tijd om ernaar te kijken en de regenboog te voelen. Een andere manier om andere decoratieve elementen toe te voegen is door middel van posters of borden. Bij elke collectie die ik ontwerp, probeer ik minimaal één poster te maken. Dit feest was geen uitzondering. Ik besloot om een ​​Life is All Rainbows and Unicorns poster te maken. Hoe leuk is dit printje? Bovendien kun je hem na het feest ophangen in de kinderkamer of in de speelkamer.


Nu we het decor hebben behandeld, gaan we verder met enkele leuke feestartikelen. In plaats van feestzakjes te vullen, gebruik ik mijn uitdeel cadeautjes graag gedurende het hele feest! Weet je waarom? Er zijn twee redenen. De eerste is dat ik denk dat het leuk is voor de kinderen om de items te kunnen pakken die ze mee naar huis willen nemen. Je zou versteld staan ​​van wat kinderen mee naar huis willen nemen en welke spullen ze achterlaten. Op deze manier krijgt iedereen wat ze willen en berg ik de restjes op in mijn feestbak. Dit komt vaker van pas dan je zou beseffen. De tweede reden is dat ik ze er mooi uit vind zien. Ik heb de neiging om uitdeelcadeautjes te kopen die zowel decoratief als functioneel zijn. Snap je mijn strategie nu? Hier zijn een paar voorbeelden. . .

Een unicorn verjaardagsfeestje zou niet hetzelfde zijn zonder eenhoorn hoofdbanden. Ik maakte deze haarbanden met vilt en tule. De kinderen mochten kiezen welke eenhoorn-hoofdband ze wilden. Deze mochten ze ook mee naar huis nemen. Ik kocht bijpassende tatoeages. Ze passen bij alle afbeeldingen voor ons unicorn verjaardagsfeest.

Kinderen zijn altijd dol op tatoeages en deze ontwerpen zijn zo leuk om te dragen! De zelfgemaakte eenhoorn feestzakjes zijn ook zo leuk. Dit zijn een van mijn favoriete feestartikelen. Deze tassen zijn een geweldige manier om alle leuke feestartikelen te bewaren die de kinderen tijdens het feest verzamelen!


Ik hoop dat je leuke ideeën hebt opgedaan!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page